Over ons

Meer dan 20 jaar marketing & reclame expertise en nu in te zetten voor gezonde voeding.

 

Ons team

Voor elk project stellen wij als (marketing) regisseur een team samen afhankelijk van de doelstellingen van de klant. Dat kan soms beginnen met één adviseur en doorgroeien naar een dedicated team met alle disciplines. 

De aangesloten partners onderschrijven onze visie en kwaliteitsstandaard, en staan als beste in de markt aangeschreven.

Medical Meals is met liefde opgericht door 'good food' liefhebbers, senior marketeers en voedingsdeskundigen. Ontstaan vanuit het idee dat we voor onze kinderen niet direct naar een medicijn wilde reiken, maar eigenlijk eerst de natuur wilde 'raadplegen'. Hieruit is het bureau Medical Meals ontstaan.

De basis van onze dienstverlening is dat er geneeskracht zit in (alledaagse) gezond voedsel en dat we dit aan zoveel mogelijk mensen willen vertellen. 

De start

Terug naar de natuur

 

Er is op 'medical food marketing' nog veel te winnen bij huisartsen, ziekenhuizen, patiëntenorganisaties of onderzoeksinstituten, onderwijs en overheid. 

De laatste tijd zien we ook steeds meer gezonde leefstijl initiatieven voorbijkomen, ook deze zullen we steeds meer ondersteunen. Van gezonde ontbijt- acties tot een foodapps die helpen bij een gezonder dieet.

Onze klanten

Meer marketing voor goede voeding

 

De naam Medical Meals zult u waarschijnlijk niet zo snel tegenkomen aangezien het project uw naam krijgt of onderdeel wordt van een medische behandeling.

 

Wij zijn voor de duidelijkheid geen medische of patiënten autoriteit, maar een marketing club met tentakels in de medische en wetenschappelijke wereld.

 

Onze taak is om uw "voeding als medicijn" concept succesvol te vermarkten waarbij wij met veel plezier de partij zijn achter de schermen. Niet onze naam, maar de naam van uw propositie is daarbij leidend.

De motor

De marketeer van uw propositie

 

Soms wordt ons gevraagd wat wij verstaan onder goede voeding. De definitie van goede voeding is voor iedereen en voor elke klant verschillend. Voor ons begint dat eigenlijk bij Moeder Natuur. Wij hebben drie criteria opgesteld zodat iedereen ons standpunt kent:​

  1. Het voedsel is duurzaam en eerlijk geproduceerd.

  2. De inkoop/voedselketen is zo kort mogelijk en volledig transparant.

  3. Het voedsel is smaakvol en bewezen gezond.

Criteria die niet alleen voor ons bedrijf gelden, maar ook in het leven van onze medewerkers.

Goede voeding

Onze eigen definitie

 

© 2018 by Medical Meals. Proudly created with Bigbang.works

Contact

Medical Meals

Duinlustweg 16

2051 AA OVERVEEN

T: 06 83 60 54 18

 

info@medicalmeals.nl

Contactformulier