Zoeken
  • Medical Meals

Medical Meals op de World Food Day in Rotterdam.

Hoe bedrijven hun gezonde en medische voedingsconcepten in de markt kunnen zetten.

Medical Meals gaf een presentatie over hoe zij organisaties, campagnes en artsen die met gezonde voeding bezig zijn, op marketinggebied kan ondersteunen. Bij de aanwezigen waren naast consumenten vooral leveranciers aanwezig die zich bezig hielden met urban farming en gezonde voeding (zeewier, groente en fruit). Deze organisaties kregen van Medical Meals mee dat er nog een wereld te winnen is op het gebied van 'good food marketing'.


Er werden ook voorbeelden getoond op welke wijze gezonde producten in de markt kunnen worden gezet. Een van de onderwerpen was het 'personaliseren' van voedingsconcepten om met een bepaalde doelgroep een relatie aan te gaan. Medical Meals sprak over marketingstrategieën toegespitst op patiënten met bepaalde chronische ziekten, scholen, meer samenwerking met de food delivery branche en in communicatie uitingen meer de focus te leggen op het effect van gezond eten.


Meer weten over de inhoud van de presentatie en hoe Medical Meals tot haar marketingstrategieën komt? Stuur ons een emailbericht.

0 reacties

© 2018 by Medical Meals. Proudly created with Bigbang.works

Contact

Medical Meals

Duinlustweg 16

2051 AA OVERVEEN

T: 06 83 60 54 18

 

info@medicalmeals.nl

Contactformulier