Services

Delivering powerful business & marketing solutions

Business Strategy

Uw voedingsconcept vertalen wij naar een businessplan waarmee u op strategische wijze uw doelgroep kunt bereiken en uw bedrijfsdoelstellingen kunt realiseren. Vraagstukken als: wie is uw doelgroep? en hoe op welke wijze gaan zij met voeding om? wie zijn uw concurrenten? en welke businesstargets wilt u behalen met uw voedingsconcept.


 

Merkstrategie

Waar staat uw merk voor? Welke associaties wilt u dat u merk heeft? Vanuit een aantal sessies brengen wij uw 'company values' aan het licht en vertalen dit naar tastbare acties, beschreven in uw merkdocument. Dit document vormt de basis voor al uw creatieve uitingen.

Branding & Identity

Een creatieve vertaling van uw voedingsconcept en deze zo goed mogelijk herkenbaar maken door middel van een onderscheidend huisstijl design. Uw merk kan op consistente wijze worden ingezet op websites of via andere (offline) reclameuitingen, alles in lijn met uw strategische merkdocument.
 

Content

Rondom uw concept is een verhaal nodig. Het binden van uw doelgroep gebeurt vandaag de dag niet alleen met het pushen van uw propositie. Inspirerende blogs, relevante artikelen en informatieve video's die op ieder kanaal beschikbaar zijn, zorgen voor een waardevolle relatie met uw doelgroep.


 

Platforms

 

Medical Meals heeft meer dan 15 jaar ervaring in het bouwen van platforms. Een centrale omgeving waarin uw doelgroep volledig kan worden bediend. Van inspirerende contentplatforms tot aan webshops die uw businesscase kunnen rondmaken en bereikbaar via alle kanalen (mobile, desktop, social).


 

Campagnes

Activeer uw doelgroep. Zorg dat ze in beweging komen. Medical Meals ontwikkelt creatieve activatiecampagnes om uw doelgroep wakker te schudden. Campagnes om uw salesfunnel te vullen, of meer naamsbekendheid of fans te genereren. Wij zetten ook media- en social mediapartners in om uw targets te bereiken.


 

Strategisch

Omnichannel Marketing

De consument van vandaag communiceert vanuit verschillende kanalen. Welke (gecombineerde) kanalen u inzet voor uw doelgroep is essentieel voor uw succes. Door inzicht te verkrijgen in het gedrag van uw doelgroep (customer journeys) bent u beter in staat de juiste kanalen-strategie te definiëren.  

Operatie

Activatie

Online Marketing

Als uw online operatie er staat dan is online marketing een must. Email marketing, SEO/SEA, Social Advertising, (Free)PR, Blog/Vlogging. Met een team van online marketeers zorgen wij voor de juiste zichtbaarheid en traffic naar uw omgeving.


 

Workshops / Events

 

Marketing en communicatie is voor ons geen "project", maar een continu proces tussen u en uw doelgroep. Wij geven graag lezingen, workshops of trainingen over uw implementatie (strategisch of operationeel), zodat u ook intern over voldoende kennis beschikt om de relatie met uw doelgroep verder uit te bouwen.


 

© 2018 by Medical Meals. Proudly created with Bigbang.works

Contact

Medical Meals

Duinlustweg 16

2051 AA OVERVEEN

T: 06 83 60 54 18

 

info@medicalmeals.nl

Contactformulier